Friss szarvasgomba felvásárlása

Az elmúlt évek során, cégünk a Közép-kelet európai szarvasgomba-kereskedelem meghatározó és élen járó tényezőjévé vált, évi több tonna friss szarvasgombát vásárolva fel állandó partnereinktől illetve alkalmi eladásban érdekelt gombászoktól. Felvásárlási politikánk alapját a kölcsön megbízhatóság, konfidencialitás és az azonnali elszámolás képezi, árképzésünk során pedig a folyamatosságot és a minőségi árút tartjuk elsődleges tényezőnek. Ilyen értelemben állandó partnereink mindig magasabb javadalmazásban részesülnek, mint az eseti beszállítók.

Gombavásárlási programunk során heti rendszerességgel, előre egyeztetett időpontban keressük fel stabil partnereinket, akiktől vegyesen, a legmagasabb aktuális piaci áron vásároljuk meg aktuális termésüket. Nagyobb mennyiséggel (heti 50 kg fölött) rendelkező partnereink számára speciálisan a szarvasgomba tárolására kifejlesztett hűtőszekrényeket biztosítunk, annak érdekében, hogy a gombák minőségét elszállításuk időpontjáig a legjobb állapotban megtarthassuk.

Hisszük azt, hogy a felvásárlási folyamatban az árképzés mellett egyéb tényezők is meghatározóak így például a pontosság, a szezon teljes folyamatában való jelenlét, valamint a pontos és azonnali elszámolás. Amennyiben Ön ilyen partnert keres, kérjük mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot!

Felvásárolt gombafajok:

Fekete szarvasgombák
Nyári szarvasgomba (Tuber aestivum)
Téli szarvasgomba (Tuber brumale)
Nagyspórás szarvasgomba (Tuber macrosporum)

Fehér szarvasgombák
Fehér szarvasgomba (Choiromyces meandriformis)
Isztriai szarvasgomba (Tuber magnatum)
Homoki szarvasgomba (Mattirolomyces terfezioides)