Szolgaltatasok
Éttermek és egyéb végfogyasztók kiszolgálása

A szarvasgombász szezonban örömmel állunk minden étterem, szálloda, rendezvényszervező illetve élelmiszerellátó (catering) cég rendelkezésére az aktuálisan található friss szarvasgomba fajokkal. Szezonon kívül fagyasztott szarvagombával, konzervekkel illetve munkaterületünkön nem őshonos, friss szarvasgomba fajokkal tudjuk szolgálni az érdeklődő feleket.

Rendszeres ügyfeleinktől a megrendeléseket minden pénteken este 20 óráig fogadunk, az árut pedig kedd reggelre futárral szállítjuk a megrendelőhöz. Ez a rendszer biztosítja, hogy a gombák a legfrisseb állapotban és költséghatékony módon kerüljenek ügyfeleinkhez, ugyanakkor a péntek estig beérkező rendelések időben való szállítását cégünk garantálja. Lehetőség van alkalmi rendelésre is, ám ebben az esetben nem tudjuk minden esetben záros határidőn belül garantálni a gombák leszállítását, ugyanakkor ezen típusú rendelésekre a heti listaárra 30%-os felárat számítunk.

A gombákat minden esetben polisztirén dobozba, jégakkuval csomagoljuk, és az ügyfél által megnevezett futárcéggel szállítjuk.

Aktuális ajánlatunkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!