Kossuth Lajos utca 26.
530224 Csíkszereda, Románia
Tel.: +40-751-223.555
Fax: +40-268-476.880

üzenet küldése

A Truffoir Kft. azzal a céllal jött létre, hogy felkutassa és nemzetközi viszonylatban népszerűsítse az egykoron világhírű, ám a huszadik század végére érdemtelenül elfeledett erdélyi szarvasgombát. Több mint tíz éves munkánk eredményeként tevékenységünk földrajzi határai ma már jóval túlmutatnak Erdélyország titokzatos erdősségein, ugyanakkor a Truffoir márkanevet ügyfeleink a minőség és megbízhatóság fogalmával azonosítják.

Ma, amikor útjára indítjuk megújult honlapunkat egyúttal a modern idők kihívásainak megfelelő újjászervezett működési struktúránkat is bemutatjuk, annak érdekében, hogy a jövőben is hasonló hatékonysággal tudjuk szolgálni ügyfeleinket, mint azt az elmúlt években tettük. Vállalkozásunk jelenleg több Közép-kelet-európai országban is erőteljes piaci szereplőként van jelen, melynek következtében az év 8 hónapjában, összesen 10 szarvasgombafajt tudunk friss állapotban és nagy mennyiségben a tisztelt érdeklődők rendelkezésére felkínálni.

Vállalkozásunk egyik erőssége mindigis a szolgáltatásaink széles köre és személyre szabhatósága volt, melynek tudatában szervezzük képzéseinket is kezdő szarvasgombászok számára. Oktatási anyagaink, oktatóink képzettsége és a terepen elsajátítható ismeretek szervezettsége egyedülálló a piacon, akárcsak a szarvasgomba termesztés során alkalmazott technológiánk. A franciaországi Robin Pépinières képviselőiként a jelenkori legmodernebb termesztési technológiát kínáljuk ügyfeleinknek, garanciával és a megvalósított ültetvények eredményeinek széleskörű tanulmányozhatóságával.

Őszintén reméljük, hogy honlapunk sikerrel járul hozza tevékenységünk ismertetéséhez, és hasznos információkkal tudjuk ellátni Önt és vállalkozását. Arra kérjük, hogy amennyiben bármilyen kérdése merül fel az oldalon olvasható információkkal kapcsolatosan, netán bekapcsolódni kíván tevékenységünkbe, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kutatási jelszónk, akár a bányászoké: Szerencse fel!

Fekete A. Oszkár

igazgató