null
Vânzare câini dresaţi

Încercarea de a recolta trufa în lipsa unui câine special dresat este o activitate inutilă şi dăunătoare naturii. În majoritatea cazurilor, câinele indică doar trufele mature, iar trufarul are datoria să scoată din pământ aceste exemplare, fără a săpa solul din jurul lor.

În ceea ce ne priveşte, suntem de părere că fiecare câine trebuie dresat de însuşi trufarul care urmează să lucreze cu el, dar suntem conştienţi că în lipsa experienţei sau a timpului, un astfel de demers nu este întotdeauna posibil. Tocmai din acest motiv, asigurăm trufarilor interesaţi câini dresaţi prin metode variate. Corciturile şi patrupezii de diferite rase provin de la trufari experimentaţi.

Preţul câinilor variază în funcţie de performanţele, de vârstă, de experienţa în practica recoltare (perioada de când câinele practică această activitate), respectiv de diagnosticul proprietarului. Fiecare câine îşi dezvăluie – înainte de cumpărare – capacităţile pe teren, de obicei într-o pădure aleasă de către cumpărător în apropierea domiciliului său. Astfel pot fi garantate abilităţile câinelui, şi pot fi evitate discuţiile ulterioare despre câinii care găsesc cu uşurinţă trufa ascunsă în grădină, dar se dovedesc extrem de slabi pe un teren necunoscut lor. De obicei, există posibilitatea plăţii în rate, mijocul de plată poate fi – bineînţeles – şi trufa.

Câinii recomandaţi de Truffoir S.R.L. provin de la proprietari experimentaţi şi de încredere. Noi ne asumăm răspunderea pentru orice fel de tranzacţie pe care o desfăşuraţi cu partenerii noştri. Deoarece Truffoir S.R.L. nu se ocupă în mod direct de dresajul câinilor, cel care trebuie să verifice cât de pregătiţi sunt aceştia, este cumpărătorul. Pentru informaţii suplimentare sau oferte actuale vă rugăm să ne contacaţi!