Servicii
Deservire restaurante şi alţi consumatori finali

Suntem onoraţi să putem sta – pe durata întregului sezon trufier – la dispoziţia restaurantelor, hotelurilor, agenţiilor de organizare a timpului liber, agenţiilor de organizare de evenimente sau firmelor de catering, oferind speciile de trufe care se pot găsi în stare proaspătă în momentul solicitării formulate de client. În afara sezonului, Truffoir S.R.L. comercializează trufe congelate, conserve de trufe sau trufe proaspete,provenind din producţie externă.

Înregistrăm comenzile săptămânale ale clienţilor noştri fideli până vineri la ora 20, urmând ca marfa să fie livrată prin curierat rapid marţi dimineaţa. Sistemul este menit să asigure satisfacţia clientului: trufele livrate se păstrează în stare proaspătă, în cele mai bune condiţii şi cu cheltuieli de transport minime. În plus, Truffoir S.R.L. garantează transportul punctual al trufelor în cazul unor comenzi sosite până vineri seara Desigur, nici posibilitatea comenzilor ocazionale nu este exclusă. În astfel de cazuri, însă, Truffoir S.R.L. nu poate garanta pentru livrarea punctuală, exactă a trufelor, iar preţul practicat va depăşi cu 30% preţul valabil pentru săptămâna efectuării comenzii şi a livrării.

În ambele cazuri, trufele vor fi transportate de către firma de curierat rapid aleasă de client, în cutii de polistiren, cu răcire asigurată (cu pastile de răcire).

Pentru oferta actuală vă rugăm să ne contactaţi!