Cal. 1: 0 EUR / Kg
Cal. 2: 0 EUR / Kg
Cal. Mixta: 0 EUR / Kg

null

Truffoir S.R.L. a fost creat cu scopul cercetării şi popularizării, în plan internaţional, a trufei din Transilvania – celebră şi cunoscută pe vremuri în mai toate părţile lumii, dar uitată pe nedrept spre sfârşitul secolului al XX-lea. Firma noastră este prezentă în domeniu de 10 ani. La ora actuală, activitatea desfăşurată depăşeşte cu mult aria geografică a pădurilor transilvănene, iar clienţii/partenerii noştri identifică numele de Truffoir cu conceptele de calitate, încredere şi seriozitate.

Astăzi, odată cu lansarea noului site, reconstruit sub toate aspectele, prezentăm şi noua structura de funcţionare, adecvată cerinţelor şi provocărilor vremurilor moderne. Sperăm ca ele să ne susţină efortul de a oferi în continuare aceleaşi servicii eficiente şi de bună calitate, ca până acum. Întreprinderea nostră este o prezenţă puternică pe piaţa mai multor ţări central şi est-europeane – astfel, suntem în măsură să asigurăm tuturor celor interesaţi 10 specii de trufe proaspăt recoltate, în cantităţi mari, timp de 8 luni (ale fiecărui an calendaristic).

Punctul forte al întreprinderii noastre l-a constituit dintotdeauna gama largă a serviciilor oferite şi posibilitatea de individualizare a ofertei. Formarea trufarilor începători se realizează şi ea în virtutea acestei filozofii a Truffoir S.R.L. Materialele noastre teoretice, nivelul de pregătire al instructorilor şi organizarea cunoştiinţelor practice, aplicate pe teren sunt unice pe piaţă, la fel ca tehnologia utilizată în cultivarea trufei. Unic reprezentant în România al firmei franceze Robin Pépiniéres, Truffoir S.R.L. oferă şi distribuie tehnologia de ultimă oră în domeniul truficulturii. Serviciile sunt însoţite de garanţie şi de posibilitatea studierii ample a rezultatelor de pe plantaţiile realizate prin intermediul tehnologiei propuse de noi.

Avem încrederea că noua noastră pagină web va contribui cu succes la prezentarea corectă şi coerentă a activităţilor Truffoir S.R.L. Sperăm totodată ca ea să va fie de folos Dvs., respectiv întreprinderii Dvs. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu oricare dintre informaţiile prezentate pe acest site, sau dacă sunteţi preocupaţi de domeniul nostru de activitate, vă rugăm, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Cercetările noastre au deviza cunoscută a minerilor: „Noroc bun!”

Fekete A. Oszkár

director